Vendicum
Verkopen kun je leren

Trainingen

Verkopen is mensenwerk. Alles hangt af van de kennis, houding en kunde van de verkoper, horeca- of winkelmedewerker. Als aankomend of beginnend salesprofessional of accountmanager is het handig de basistechnieken op een veilige manier te oefenen. Kickstart je verkoopcarrière! Voor ervaren salesmannen en -vrouwen is het leerzaam om af en toe weer eens te kijken of je aanpak beter kan. Een trainer en mededeelnemers kijken met een frisse blik en geven handige tips en handvatten. Geef je vak een boost met een opfristraining! Misschien noem je jezelf geen verkoper, maar moet je toch je diensten toch aan de man brengen of opdrachten binnenhalen. Oefen en word een kei in netwerken en acquisitie! Vendicum biedt leuke, leerzame trainingen en masterclasses die direct vruchten afwerpen: meer onderscheidend vermogen, omzet, werkplezier en een hogere gunfactor. Met open inschrijving of maatwerk voor jouw zaak. Op de werkvloer, bij Vendicum, bij jou of op een trainingslocatie.

Speciaal voor salesprofessionals

Je medewerkers leren met deze verkooptraining hoe ze klanten met een tevreden gevoel de winkel laten verlaten en verleiden om meer uit te geven en graag terug te komen.

Meer info? >

Jullie gaan een stand bemannen op een beurs. Hoe bereid je je hierop voor? Hoe ga je leads, prospects en klanten aanspreken en winnen? Met tips en oefeningen tijdens deze beurstraining zorg je ervoor dat de beurs een succes wordt.

Meer info? >

Leren meer rendement te halen uit inkomende én uitgaande telefoongesprekken. Met een beetje theorie, maar vooral veel vlieguren.

Meer info? >

Wil je meer rendement halen uit je verkoopgesprekken? Deze persoonlijke scan laat je zien wat je goed doet en waar je jezelf nog kunt verbeteren. Direct toepasbaar!

Meer info? >

Doe de corona-proof-telefoonscan. In no-time, tegen een aantrekkelijke investering veel meer rendement uit je telefoongesprekken en videogesprekken halen. Wacht niet tot je aan alle kanten voorbij gerend bent.

Meer info? >

 

Ook voor niet-verkopers

(Nog) gestructureerder aan het werk met waar voor jou de meeste scoringskansen liggen? Leer een praktijkgericht verkoopplan te maken: doelen, middelen en een haalbare agenda.

Meer info? >

Netwerken is ontzettend leuk, makkelijk en het levert meer op dan koude acquisitie. In deze training krijg je praktische handvatten en oefen je direct bruikbare technieken om meer klanten of opdrachten te scoren.

Meer info? >

Hoe kom ik aan klanten en opdrachten? In een halve dag leer je een succesvolle vertaalslag te maken van de behoefte van je prospect naar de voordelen van jouw product of dienst.

Meer info? >

Minstens drie jaar ervaring als verkoopprofessional, verkoper of accountmanager? En wil je meer klanten en opdrachten? Leer hoe je je scoringskansen en gunfactor vergroot en relaties opbouwt.

Meer info? >

Communicatie, gesprekstechnieken en gespreksvaardigheden blijven nodig in dit digitale tijdperk. Train je hierin.

Meer info? >

Meer weten? Op zoek naar een training?
Neem contact op >

Over Vendicum

Opdrachtgevers zetten trainingen of masterclasses van Vendicum in omdat ze meer en betere opdrachten willen of nieuwe klanten. Of ze willen de relatie met bestaande klanten verstevigen. Oprichter van Vendicum Jan-Willem Seip (1968) leerde al een kleine twintigduizend mensen klantgericht te verkopen door niet te verkopen.

Verkopen is mensenwerk

“Als Oefenmeester in Klantcontact laat ik verkopers ervaren dat verkopen mensenwerk is. Ik leer je écht contact en chemie bij een ander te laten ontstaan. Na zelf eerst ruim dertien jaar in de sales gewerkt te hebben, richtte ik in 2002 Vendicum op om mijn ervaring met anderen te delen. Het geeft me elke keer weer een kick om te zien hoe deelnemers groeien en meer plezier krijgen in verkopen en acquireren.”

Jan-Willem Seip verzorgt trainingen, workshops, presentaties en lezingen. Hij is een bevlogen en energieke trainer van groepen en auteur van elf boeken en meer dan driehonderd artikelen. Ook is hij sinds 2004 NIMA-examinator voor de examens Sales A en Sales B.

Wie heeft baat bij verkooptrainingen?

Vendicum werkt voor:

Ook organisatoren van netwerkbijeenkomsten en congressen weten Jan-Willem Seip te vinden voor workshops of masterclasses voor groepen tot honderden mensen. De deelnemers komen in beweging en gaan de volgende dag al aan de slag met de inspirerende en bruikbare tips.