Vendicum
Verkopen kun je leren

Privacy- en cookieverklaring

27 april 2018

Je privacy is voor Vendicum van groot belang. Vendicum houdt zich dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij Vendicum en dat ze altijd netjes gebruikt worden. In deze privacyverklaring legt Vendicum uit wat er bij de website vendicum.nl en Vendicum allemaal gedaan wordt met informatie die Vendicum over jou te weten komt.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat Vendicum precies van jou bijhoudt, neem dan contact op met Vendicum.

Statistieken en profilering

Vendicum houdt statistieken bij over het gebruik van haar website. Met deze statistieken verbetert Vendicum haar website om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Vendicum kan je persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over jou te weten te komen. Uiteraard zal Vendicum je privacy te allen tijde respecteren. Wil je dit niet, dan kun je dit altijd aan Vendicum melden. Google bewaart deze informatie voor Vendicum geanonimiseerd voor een periode van 26 maanden.

Nieuws en nieuwsbrief

Vendicum wil jou graag informeren over aanbiedingen, nieuwe producten, diensten en (nieuw) geschreven artikelen. Dit doet Vendicum:

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze nieuwsberichten. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Je kunt Vendicum blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Je kunt je voor Vendicums nieuwsbrief opgeven. Hiervoor is alleen je e-mailadres nodig. Ongeveer tien keer per jaar ontvang je de nieuwsbrief dan via e-mail. In elk bericht zitten onzichtbare codes. Hiermee houdt de nieuwsbrief verzend-applicatie bij hoeveel mensen de nieuwsbrief lezen en op welke berichten mensen klikken. Vendicum kijkt niet naar wat jij precies interessant vindt. Het gaat Vendicum alleen om algemene informatie over haar nieuwsbrief, zodat Vendicum deze nog interessanter kan maken.

Als je een nieuwsbericht via de sociale media niet waardeert, kun je Vendicum en/of Jan-Willem Seip ontvolgen/ontvrienden.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Vendicum geeft je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als dat nodig is voor haar website of als Vendicum dat wettelijk verplicht is (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Cookies

Vendicums website gebruikt cookies voor de statistieken van de website: Google Analytics. Cookies zijn kleine bestandjes waar informatie in wordt opgeslagen zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar Vendicum kan er ook mee zien dat je haar website weer bezoekt. Deze gegevens zijn geanonimiseerd.

Google Analytics

Vendicum gebruikt Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken. Vendicum heeft een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin zijn strikte afspraken opgenomen over wat zij mogen bijhouden. Vendicum heeft Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Vendicum laat Google de IP-adressen anonimiseren.

Klantadministratie

De klantgegevens (mensen met wie Vendicum een betaalde relatie heeft) worden net zo lang bewaard als dat ze klant van Vendicum zijn. Als een klant van Vendicum het contract opzegt, wordt het account van deze klant verwijderd. De basisgegevens van klanten worden zeven jaar bewaard vanwege fiscale bewaarplicht (Art. 52 Wet Rijksbelastingen, Art. 8 Douanewet) en btw-aangifte (Art. 31 Uitvoeringsbeschikking omzetbelasting). Onder basisgegevens wordt verstaan: mensen en organisaties met wie Vendicum een betaalde relatie heeft. Denk aan firmanaam, naam contactpersoon, (postbus)adres, postcode, plaats, telefoonnummer, e-mailadres, websiteadres, maar ook offertes, brieven, e-mails en facturen. Ook de gegevens van de leveranciers van Vendicum worden zeven jaar bewaard vanwege fiscale bewaarplicht (Art. 52 Wet Rijksbelastingen, Art. 8 Douanewet) en btw-aangifte (Art. 31 Uitvoeringsbeschikking omzetbelasting).

Gegevens van leads/prospects/potentiële klanten blijven zes maanden na de laatste onsuccesvolle poging tot acquisitie bewaard.

Beveiliging en back-up

Beveiliging van persoonsgegevens is voor Vendicum van groot belang. Om je privacy te beschermen, neemt Vendicum de volgende maatregelen:

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer de website van Vendicum wijzigt, moet zij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Vendicum zal haar best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens Vendicum van jou heeft, dan kun je altijd contact met Vendicum opnemen. Zie de contactgegevens onderaan deze pagina.

Je hebt de volgende rechten:

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat Vendicum zeker weet dat er geen gegevens van de verkeerde persoon aangepast of verwijderd worden.

Klacht indienen

Als je vindt dat Vendicum je niet op de juiste manier helpt, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie is te vinden op autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Contactgegevens Vendicum

Vendicum
Scheepvaartstraat 6j
7411 MB Deventer
contact@vendicum.nl
+31 6 41547339

Artikelen

15 mei 2018

Te happig overkomen bij de klant

Komt u wel eens te happig over bij uw prospects en klanten? Dat hoeft vanaf nu niet meer. Als u zich voorbereidt op uw BAZO, dan ervaart u veel profijt en rust. lees meer >

30 april 2018

Ja maar, ik ben toch aardig!?

Een verkoper die moeite heeft met afwijzing heeft het niet makkelijk. Maar we hebben vrijwel allemaal last van afwijzing. Ontdek wat u kunt doen; met tips uit het winnaarsdenken! lees meer >

29 maart 2018

De offerte gaat niet door

Iedereen verliest wel eens een opdracht, ook topverkopers. Het verschil is dat zij zich sneller herpakken dan de gemiddelde verkoper. Hoe doen ze dat? lees meer >

16 februari 2018

Zeg nee tegen uw ego tijdens onderhandelen

In het woord negotiaton zit ‘ego’ verstopt. Mannen- en vrouwenego's zijn niet hetzelfde. Ontdek wat we van elkaar kunnen leren bij het onderhandelen. lees meer >

Meer artikelen >

Over Vendicum

Opdrachtgevers zetten trainingen of masterclasses van Vendicum in omdat ze meer en betere opdrachten willen of nieuwe klanten. Of ze willen de relatie met bestaande klanten verstevigen. Oprichter van Vendicum Jan-Willem Seip (1968) leerde al een kleine twintigduizend mensen klantgericht te verkopen door niet te verkopen.

Verkopen is mensenwerk

“Als Oefenmeester in Klantcontact laat ik verkopers ervaren dat verkopen mensenwerk is. Ik leer je écht contact en chemie bij een ander te laten ontstaan. Na zelf eerst ruim dertien jaar in de sales gewerkt te hebben, richtte ik in 2002 Vendicum op om mijn ervaring met anderen te delen. Het geeft me elke keer weer een kick om te zien hoe deelnemers groeien en meer plezier krijgen in verkopen en acquireren.”

Jan-Willem Seip verzorgt trainingen, workshops, presentaties en lezingen. Hij is een bevlogen en energieke trainer van groepen en auteur van elf boeken en meer dan driehonderd artikelen. Ook is hij sinds 2004 NIMA-examinator voor de examens Sales A en Sales B.

Wie heeft baat bij verkooptrainingen?

Vendicum werkt voor:

Ook organisatoren van netwerkbijeenkomsten en congressen weten Jan-Willem Seip te vinden voor workshops of masterclasses voor groepen tot honderden mensen. De deelnemers komen in beweging en gaan de volgende dag al aan de slag met de inspirerende en bruikbare tips.

Contact >