Vendicum
Verkopen kun je leren

Scan telefoongesprek

Jouw telefoongesprek ‘langs de meetlat’

Salesprofessional, wat een rare tijd hè?! Ben je in paniek? Wacht je af? Of schakel je om naar gerichte actie?

Wordt jouw prospect blij als je belt?

Klanten bezoeken is praktisch onmogelijk. Dus de telefoon wordt weer een superbelangrijke tool om de relatie met klanten en prospects een boost te geven. Of je gaat via video in gesprek met je klant. Hoe doe je dat goed en met welk resultaat? Wat denk je... wordt jouw prospect blij als je belt en twijfel je? Dat is niet goed genoeg, want daarmee ga je deze vette dip niet overleven.

Spijker jezelf bij

Dit zijn de momenten waarop de besten overeind blijven. De salesprofessionals die zichzelf op alle fronten verbeteren maken nu het verschil. Wij helpen je, zodat jij aan de goede kant van de streep uitkomt. Juist in deze tijd is het zaak om jezelf bij te spijkeren.

Meer rendement uit je gesprekken

Doe de corona-proof-telefoonscan. In no-time, tegen een aantrekkelijke investering veel meer rendement uit je telefoongesprekken en videogesprekken halen. Jan-Willem Seip van Vendicum is de oefenmeester op dit gebied. Wacht niet tot je aan alle kanten voorbij gerend bent. Zorg dat je vooraan loopt, juist nu.

Wanneer en waar?

De ‘scan telefoongesprek’ kan op elk moment plaatsvinden. Dit gaat in overleg. Het maakt niet uit of je vanuit huis werkt of vanaf kantoor; deze ‘scan telefoongesprek’ is plaats- en tijdsonafhankelijk.

Wat investeer je?

Neem contact op met Jan-Willem Seip over wat je investeert in deze professionaliseringslag. Als meerdere verkoopmedewerkers meedoen, dan gaat het bedrag per persoon omlaag.

Op deze training zijn de algemene voorwaarden (pdf) van Vendicum van toepassing.

Meer weten over een scan telefoongesprek?
Neem contact op >

Artikelen

19 maart 2020

Demotiverende valkuilen voor salesmanagers

Motiveren is maatwerk en er zijn vele valkuilen die je als salesmanager beter kan omzeilen. Wees alert en pak het anders aan met deze tips. lees meer >

16 januari 2020

De dagstart – ideaal voor de retail

Lees de 6 tips om de verkoopdag gezamenlijk, verrassend en energiek te beginnen. lees meer >

29 november 2019

Klanten behouden ondanks internet

Vaak onterecht vindt de winkelier dat de lage prijs op ‘internet’ de reden is voor de afnemende verkoop in zijn winkel. Vraag ‘de klant’ die uw winkel uitloopt ‘gewoon’ eens hoe het zit: 6 tips. lees meer >

Meer artikelen >

Over Vendicum

Opdrachtgevers zetten trainingen of masterclasses van Vendicum in omdat ze meer en betere opdrachten willen of nieuwe klanten. Of ze willen de relatie met bestaande klanten verstevigen. Oprichter van Vendicum Jan-Willem Seip (1968) leerde al een kleine twintigduizend mensen klantgericht te verkopen door niet te verkopen.

Verkopen is mensenwerk

“Als Oefenmeester in Klantcontact laat ik verkopers ervaren dat verkopen mensenwerk is. Ik leer je écht contact en chemie bij een ander te laten ontstaan. Na zelf eerst ruim dertien jaar in de sales gewerkt te hebben, richtte ik in 2002 Vendicum op om mijn ervaring met anderen te delen. Het geeft me elke keer weer een kick om te zien hoe deelnemers groeien en meer plezier krijgen in verkopen en acquireren.”

Jan-Willem Seip verzorgt trainingen, workshops, presentaties en lezingen. Hij is een bevlogen en energieke trainer van groepen en auteur van elf boeken en meer dan driehonderd artikelen. Ook is hij sinds 2004 NIMA-examinator voor de examens Sales A en Sales B.

Wie heeft baat bij verkooptrainingen?

Vendicum werkt voor:

Ook organisatoren van netwerkbijeenkomsten en congressen weten Jan-Willem Seip te vinden voor workshops of masterclasses voor groepen tot honderden mensen. De deelnemers komen in beweging en gaan de volgende dag al aan de slag met de inspirerende en bruikbare tips.

Contact >