Vendicum
Verkopen kun je leren

Scan telefoongesprek

Jouw telefoongesprek ‘langs de meetlat’

Salesprofessional, wat een rare tijd hè?! Ben je in paniek? Wacht je af? Of schakel je om naar gerichte actie?

Wordt jouw prospect blij als je belt?

Klanten bezoeken is praktisch onmogelijk. Dus de telefoon wordt weer een superbelangrijke tool om de relatie met klanten en prospects een boost te geven. Of je gaat via video in gesprek met je klant. Hoe doe je dat goed en met welk resultaat? Wat denk je... wordt jouw prospect blij als je belt en twijfel je? Dat is niet goed genoeg, want daarmee ga je deze vette dip niet overleven.

Spijker jezelf bij

Dit zijn de momenten waarop de besten overeind blijven. De salesprofessionals die zichzelf op alle fronten verbeteren maken nu het verschil. Wij helpen je, zodat jij aan de goede kant van de streep uitkomt. Juist in deze tijd is het zaak om jezelf bij te spijkeren.

Meer rendement uit je gesprekken

Doe de corona-proof-telefoonscan. In no-time, tegen een aantrekkelijke investering veel meer rendement uit je telefoongesprekken en videogesprekken halen. Jan-Willem Seip van Vendicum is de oefenmeester op dit gebied. Wacht niet tot je aan alle kanten voorbij gerend bent. Zorg dat je vooraan loopt, juist nu.

Wanneer en waar?

De ‘scan telefoongesprek’ kan op elk moment plaatsvinden. Dit gaat in overleg. Het maakt niet uit of je vanuit huis werkt of vanaf kantoor; deze ‘scan telefoongesprek’ is plaats- en tijdsonafhankelijk.

Wat investeer je?

Neem contact op met Jan-Willem Seip over wat je investeert in deze professionaliseringslag. Als meerdere verkoopmedewerkers meedoen, dan gaat het bedrag per persoon omlaag.

Op deze training zijn de algemene voorwaarden (pdf) van Vendicum van toepassing.

Meer weten over een scan telefoongesprek?
Neem contact op >

Artikelen

30 september 2021

Euforisch verkopen is meer verkopen

Er is een effectieve manier om de kans op een opdracht bij je potentiële klant te verhogen. Tot zelfs 50%. Dat kan met actieve doorverwijzingen! Hoe je dat doet, lees je in dit artikel. lees meer >

10 juni 2021

Deel uw kennis en maak meer kennissen

Je kunt prospects en klanten 1-op-1 informeren. Je kunt er ook voor kiezen om in een keer een groter publiek aan te spreken. Niet door het geven van een wervende verkooppresentatie, die bestaat uit allerlei borstklopperij. Dat kan afstoten. Wat aan kan trekken, is het delen van je kennis. Met als gevolg dat je er nieuwe ‘kennissen’ bijkrijgt. lees meer >

26 mei 2021

Verpak gemak in de prijs

Speel in op de Total Cost of Ownership van je klant. Toon aan dat jouw aanbod gunstiger is dan dat van een ander, liefst ook met onderzoekscijfers voor je geloofwaardigheid. lees meer >

Meer artikelen >

Over Vendicum

Opdrachtgevers zetten trainingen of masterclasses van Vendicum in omdat ze meer en betere opdrachten willen of nieuwe klanten. Of ze willen de relatie met bestaande klanten verstevigen. Oprichter van Vendicum Jan-Willem Seip (1968) leerde al een kleine twintigduizend mensen klantgericht te verkopen door niet te verkopen.

Verkopen is mensenwerk

“Als Oefenmeester in Klantcontact laat ik verkopers ervaren dat verkopen mensenwerk is. Ik leer je écht contact en chemie bij een ander te laten ontstaan. Na zelf eerst ruim dertien jaar in de sales gewerkt te hebben, richtte ik in 2002 Vendicum op om mijn ervaring met anderen te delen. Het geeft me elke keer weer een kick om te zien hoe deelnemers groeien en meer plezier krijgen in verkopen en acquireren.”

Jan-Willem Seip verzorgt trainingen, workshops, presentaties en lezingen. Hij is een bevlogen en energieke trainer van groepen en auteur van elf boeken en meer dan driehonderd artikelen. Ook is hij sinds 2004 NIMA-examinator voor de examens Sales A en Sales B.

Wie heeft baat bij verkooptrainingen?

Vendicum werkt voor:

Ook organisatoren van netwerkbijeenkomsten en congressen weten Jan-Willem Seip te vinden voor workshops of masterclasses voor groepen tot honderden mensen. De deelnemers komen in beweging en gaan de volgende dag al aan de slag met de inspirerende en bruikbare tips.

Contact >