Vendicum
Verkopen kun je leren

Acquisitie voor professionals

Verkoopstrategieën voor advocaten, consultants, architecten en andere professionals die nog wel een klant kunnen gebruiken!

Acquisitie voor professionals 3e druk is een boek van Jan-Willem Seip uitgegeven bij Haystack Uitgeverij. ISBN 9789077881194

Acquisitie voor professionals - Verkoopstrategieën voor advocaten, consultants, architecten en andere professionals die nog wel een klant kunnen gebruiken!

Ben je een professional, heb je jarenlange ervaring en een imposant portfolio en bellen er toch geen nieuwe klanten? In dit praktische boek lees je hoe je als advocaat, consultant, makelaar, architect of wetenschappelijk medewerker nieuwe klanten en opdrachten kunt verwerven. Acquisitie voor professionals is het ideale handboek voor iedereen die geen verkoper wil worden, maar wel wil verkopen! Sales voor de non-sales vakinhoudelijke professionals.

Bestellen

Je kunt het boek bestellen via de auteur door Jan-Willem Seip te e-mailen op contact@vendicum.nl. Je betaalt € 19,68 inclusief verzendkosten en btw.

Meer informatie

Cover Acquisitie voor professionals