Vendicum
Verkopen kun je leren

Lastige Verkopers Managen

Een hulpmiddel om uw verkoper - en daarmee uw klant - voor u te winnen

Als sales manager heb je onder meer de taak om je verkoper(s) te ondersteunen en succesvol te laten zijn, want als zij succesvol zijn, dan ben jij dat ook. De rode draad in dit boek is hoe een sales manager kan of moet handelen als hij te maken heeft met een 'lastige verkoper' in het team.

Het voornaamste is te weten hoe te reageren op persoonlijke eigenschappen en gedragingen van de lastige verkoper. Van belang daarbij is je eigen 'gebruiksaanwijzing' goed te kennen zodat je op de juiste wijze in kunt spelen op datgene wat het lastig maakt. Gebleken is namelijk dat je het meest over jezelf leert van mensen waar je een hekel aan hebt. Waar je allergisch voor bent bij een ander, is vaak een overdaad aan goed gedrag waar je zelf behoefte aan hebt. Hoe je hiermee omgaat, lees je in dit boek.

In dit boek komen ook elf sales managers aan het woord, dit vergroot de herkenbaarheid en toepasbaarheid voor jou als lezer. Echter, je krijgt niet alles op een presenteerblaadje aangereikt. In dit boek zitten diverse opdrachten die je kunt uitvoeren en die aanzetten tot denken en handelen.

Inhoudsopgave

De kaders van dit Sales Memo Voorwoord

1. Over lastige verkopers
2. Interventies
3. Veranderen in de praktijk
4. De salesmanager aan het woord
5. Als niets helpt

Literatuur
Over de auteur
Notities
Sales Memo's

Bestellen

Je kunt het boek bestellen via managementboek.nl (€ 9,95).

Meer informatie

Cover Lastige verkopers managen

Uit de serie Sales memo's