Vendicum
Verkopen kun je leren

Met gepaste trots

Presenteren voor sales professionals

Met gepaste trots 1e druk is een boek van Jan-Willem Seip uitgegeven bij Uitgeverij Thema. ISBN 9789058712578

Het is soms jaloersmakend om te zien hoe gemakkelijk sommige mensen een presentatie geven. De nonchalance, het gemak en de innemendheid stralen er vanaf, terwijl het hele verhaal ook nog eens met veel flair wordt gebracht. Denkt je nu dat je dit nooit onder de knie zult krijgen? Troost je; de geboren spreker bestaat niet. Natuurlijk zijn er mensen met talent, veel zelfvertrouwen, een vlotte babbel of zoiets als charisma. Maar geroutineerde sprekers hebben zich vooral getraind in twee dingen: 1) ze zorgen altijd voor een perfecte voorbereiding en 2) ze hebben zich hun verhaal zo 'eigen' gemaakt dat ze tijdens de presentatie alleen nog maar op de reactie van de toehoorders hoeven te letten, zodat ze er direct op kunnen inspelen en zich niet uit het veld laten slaan door moeilijke vragen.

Professioneel presenteren is dus te leren. Met gepaste trots. Presenteren voor sales professionals helpt je daarbij. In dit boek staan de belangrijkste presentatiekneepjes centraal. Want om jouw producten, waar je ook bent, overtuigend voor het voetlicht te kunnen brengen, is het cruciaal dat je als verkoper een professionele en overtuigende presentatie kunt houden. Hoe je dat doet, lees je in Met gepaste trots.

Dit boek maakt deel uit van een driedelige serie over Salesmanagement:

Deze serie is zowel bedoeld voor beginnende verkopers als voor moderne sales professionals die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen. De drie delen samen zijn een complete salesmanagement bibliotheek op NIMA Sales-A niveau.

Bestellen

Je kunt het boek bestellen via de auteur door Jan-Willem Seip te e-mailen op contact@vendicum.nl. Je betaalt € 18,69 inclusief verzendkosten en btw.

Meer informatie

Cover Met gepaste trots